Vse objave avtorja

Hana Verdev

Hana Verdev je certificirana trenerka fitnesa, učiteljica smučanja, nordijske hoje, teka ter inštruktorica pilatesa in je zaljubljena v gibanje.

ZIMSKE RADOSTI – Igre na snegu za male in velike otroke

Se spomnite, kako veseli ste bili v otroštvu, ko je padal sneg? Ko ga je bilo dovolj, vas je ...

Se spomnite, kako veseli ste bili v otroštvu, ko je padal sneg? Ko ga je bilo dovolj, vas je mama toplo oblekla in nato ste s prijatelji celo popoldne noreli po snegu, se sankali, kepali, skakali, delali prevale, risali angelčke, gradili igluje … In se zvečer do ušes nasmejani in z rdečimi lički vrnili domov na toplo, kjer vas je pogrel dišeč čaj z limono!

Tudi zdaj vam nič in nihče ne preprečuje, da se ne bi veselili zime in snega (gnečo na cestah in malo počasnejšo vožnjo pa preprosto odmislite)! Oblecite se v smučarsko jakno in hlače, obujte zimske škornje, pograbite kapo in rokavice in pojdite na zrak! Igrajte se z najmlajšimi, z lopato očistite dvorišče ali pa se le sprehajajte po svežem zraku in opazujte belo odejo, ki prekrije spečo naravo.

Počutili se boste boljše pa še precej več kalorij boste pokurili kot da ležite na kavču in se jezite zaradi snega. Naj bo letošnja zima vesela in razigrana!

Oceni ta članek

Dodaj komentar

Sorodni prispevki

Info box