Vse objave avtorja

Hana Verdev

Hana Verdev je certificirana trenerka fitnesa, učiteljica smučanja, nordijske hoje, teka ter inštruktorica pilatesa in je zaljubljena v gibanje.

SMUČANJE – Še pred zimo preveri smučarska oblačila in opremo

Priznam, imam »čudno« navado. Že pred sezono, ko še nikjer ni ne duha ne sluha o snegu, ...

Priznam, imam »čudno« navado. Že pred sezono, ko še nikjer ni ne duha ne sluha o snegu, preverim vsa oblačila in opremo, ki jo potrebujem za smučanje. Tako pravočasno kupim tisto, kar mi manjka, in še gneči v trgovini se izognem. Prav zaradi tega sem si že pred nekaj leti za vsak šport posebej napisala seznam, s katerim si pri tem pomagam in na katerem označim, kaj imam oz. si zabeležim, če moram kaj dokupiti ali zaradi dotrajanosti zamenjati. Odločila sem se, da svoj smučarski seznam delim tudi s tabo in ti pomagam zmanjšati stres in slabo voljo pred odhodom na smučanje. Od zdaj naprej se boš v zadnjih minutah pred odhodom lahko posvetil lepšim mislim, npr. po kateri progi se boš pognal najprej, saj boš imel že vse pripravljeno.

Kliknite na moj seznam: smučarski_seznam

Nasvet iz prve roke: Kako ukrotiti smučarski kaos v avtomobilu, ko smuči, smučarski čevlji in čelade ležijo vse povprek?

Enostavno! Smuči in smučarske čevlje elegantno pospravite v torbe! Komplet smučarskih torb je namenjen zaščiti opreme, lažjemu prenašanju od stanovanja do avtomobila in tudi shranjevanju po končani sezoni. Še posebno priročna je torba za smučarske čevlje, ki ima ločen predal za shranjevanje čelade ter oblazinjen predal za shranjevanje očal in rokavic. Tako bo vse na svojem mestu – pregledno in pospravljeno.

Oceni ta članek

Dodaj komentar

Sorodni prispevki

Info box