Vse objave avtorja

Hana Verdev

Hana Verdev je certificirana trenerka fitnesa, učiteljica smučanja, nordijske hoje, teka ter inštruktorica pilatesa in je zaljubljena v gibanje.

SMUČANJE – Pred smučanjem preverite tudi to!

Saj poznate tisti občutek, ko bi najraje iz avtomobila skočili na smuči? Kljub navdušenju ...

Saj poznate tisti občutek, ko bi najraje iz avtomobila skočili na smuči? Kljub navdušenju pred prvim zavojem vseeno preverite, če ste v smučarsko jakno dali vse, da bo smuka varna in brezskrbna.

Kaj je priporočljivo imeti pri sebi?

  • Osebni dokumenti. Seveda verjamemo, da je vedno vse v redu, ampak človek nikoli ne ve, zato sta osebna izkaznica in kartica zdravstvenega zavarovanja nujni tudi na smučišču.
  • Mobilni telefon. Brez si skorajda ne predstavljamo življenja. Prav nam pride v primeru izrednih situacij, ali pa preprosto zato, da se dogovorimo, pri kateri koči se dobimo s prijatelji na čaju. In seveda, da naredimo kakšno lepo fotografijo za spomin. Poskrbite, da je mobilni telefon na varnem (da vam slučajno ne smukne iz odprtega žepa) in ga pospravite v primeren žep, ki je všit na notranji strani smučarske jakne.
  • Papirnate robčke. Za brisanje vašega ali pa otrokovega noska.
  • Kremo za obraz z zaščitnim faktorjem (manjša, priročna embalaža). Zaradi mraza radi pozabimo, da nas tudi v zimskem času lahko opeče sonce, zato le zaščitite izpostavljene dele (nos, lica in brado).

 

Oceni ta članek

Dodaj komentar

Sorodni prispevki

Info box