Vse objave avtorja

Hana Verdev

Hana Verdev je certificirana trenerka fitnesa, učiteljica smučanja, nordijske hoje, teka ter inštruktorica pilatesa in je zaljubljena v gibanje.

ROLANJE – Zabavna rekreacija za vso družino!

Zakaj je rolanje super? Rolanje je tista simpatična športno-rekreativna dejavnost, ki je ...

Zakaj je rolanje super?

Rolanje je tista simpatična športno-rekreativna dejavnost, ki je primerna prav za vso družino! Všeč je tako otrokom kot staršem in je prav prijetno preživljanje prostega časa na zraku vse od zgodnje pomladi do pozne jeseni.

Je nakup rolerjev nočna mora?

Pri odraslih je tako, da lahko imaš rolerje kar precej let (menjava koleščkov je nujna, ko se le-ti obrabijo), večji izziv so otroški rolerji – letos so jim super prav, naslednje leto pa čisto premajhni! Na srečo lahko zdaj kupite takšne, ki imajo nastavljivo velikost (npr.od 33 – 36) in lahko nekaj let »rastejo« z vašim otrokom kar razbremeni družinski proračun in naredi rolanje dostopno vsem.

»Plastik-fantastik« ali sodobni materiali?

Včasih je bil čevelj rolerjev skoraj v celoti plastičen, danes pa je iz lahkih, zračnih materialov, a vseeno nudi dovolj zaščite in opore za brezkrbne užitke na koleščkih. Izberite čevelj pravilne velikosti (dolžina stopala), nato si s pomočjo vezalk, ki imajo zatezni sistem in zaponk čevelj rolerja popolnoma prilagodite glede na vašo nogo, tako da se lepo prilegajo in vam noga v njih ne skače.

Mi smo za vas pripravili zgoraj naštete nasvete, vi pa se odločite, ali je rolanje za vas dovolj zanimiva oblika rekreacije za vas in vašo družino, da se boste zanjo odločili. Mogoče je čas, da ponovno začnete ali pa se naučite česa na novo, kajne?! Skupaj z vašimi najmlajšimi bo samo še bolj zabavno!

Oceni ta članek

Dodaj komentar

Sorodni prispevki

Info box