Vse objave avtorja

Hana Verdev

Hana Verdev je certificirana trenerka fitnesa, učiteljica smučanja, nordijske hoje, teka ter inštruktorica pilatesa in je zaljubljena v gibanje.

ROLANJE – Hitro, učinkovito in zabavno do lepo oblikovanih nog in zadnjice

Kako vem, da se začne pomlad? Ko začnejo vsako jutro peti ptički. Ko kar naenkrat vsi ...

Kako vem, da se začne pomlad? Ko začnejo vsako jutro peti ptički. Ko kar naenkrat vsi sprašujejo, kako bi se znebili tistih nekaj zimskih kilc. In ko vsak dan dobim vprašanje, kako hitro, učinkovito in na zabaven način lepo oblikovati noge in zadnjico brez da se vpišete v fitnes?

In nočete hoditi, ker se vam zdi dolgočasno. Nočete teči, ker je prenaporno. Nočete na kolo, ker vam ni všeč. Nočete delati vaj, ker se vam ne da. In ko že skoraj obupam, ker pač ničesar od predlaganega ni ok, potem pridejo na vrsto … Rolerji! Ja, prav ste prebrali! Da je pomlad vem tudi po tem, ko na pločnikih in kolesarskih stezah vsak dan vidim kakšno punco več, ki uživa pri rolanju.

Z rolanjem lahko naredite več stvari na enkrat – oblikujete mišice na stegnih in zadnjico, trebušne mišice seveda tudi, izboljšate ravnotežje in splošno vzdržljivost! Kot pri vseh ostalih aktivnostih bodite potrpežljivi, reziltati niso vidni čez noč, ampak če boste redno rolali vsaj dva do trikrat na teden, potem bodo prve spremembe vidne že kmalu.

Vas zanima več o rolanju? Preberite še (klik na linj):

>>> ROLANJE – Kaj potrebujete preden začnete z rolanjem?

>>> ROLANJE – Zabavna rekreacija za vso družino!

Oceni ta članek

Dodaj komentar

Sorodni prispevki

Info box