Sestavine za 4 osebe

  • 120 g mandljeve moke,
  • 1 žlička pecilnega praška,
  • 1 žlička cimeta,
  • 1 žlička mešanice začimb za medenjake,
  • 1 jajce,
  • 1 strok vanilije,
  • 2 žlice dateljnovega sirupa,
  • 115 g medu,
  • 170 g ječmenovih in ovsenih kosmičev s čokolado
  • 2 žlici arašidovega masla (Deluxe) in
  • 3 žlice repičnega olja.

Sestavine za 4 osebe

Priprava

[Sladki petek z Gudafudo] Kaj po navadi narediš z zadnjim piškotom; ga pustiš ostalim ali ga hitro izmakneš, ko nihče ne gleda? 🙈😇
Spet je tukaj petek in ponovno se razvajamo s super ustvarjalnimi sladicami Gudafude! 😋 Danes je zadišalo po vanilji, medu in čokoladi! 🤩 Pri nas sta ostala le še dva – pa še to samo na sliki na našem Instagram profilu. 😅 Le kdo je pojedel zadnjega? 🤔😁

👩‍🍳 Priprava:
V večjo posodo stresi vse mokre sestavine in jih z električnim mešalnikom dobro premešaj. V posodo dodaj še suhe sestavine in ponovno premešaj. Pekač obloži s papirjem za peko in uporabi pršilo za namastitev pekačev. Z žlico nadevaj kepice zmesi na pekač in peci 13 minut na 170˙C.

Recept in 📸: Gudafuda.

#SladkiPetek #GudaFuda

Oceni ta recept

Dodaj komentar

Sorodni recepti

Info box